kaufland.bg/recepti
Агнешки шишчета
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (8 порции)
500 г | месо от агнешки бут |
2 скилидки | чесън |
1 глава | лук |
2 с. л. | зехтин Екстра върджин |
сол и черен пипер на вкус |
Приготвяне
- 1
Месото се нарязва на кубчета, подправя се със сол, зехтин и черен пипер, както и с нарязания на ивички лук и чесън – наситно. Покрива се с фолио за свежо съхранение и се оставя да престои за 2 часа и 30 минути в хладилник.
- 2
След това месото се нанизва на шишчета.
- 3
Пекат се на сух тиган с незалепващо покритие.