Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Твоят Kaufland

Последно избирани филиали

Шеф месар – свинско, телешко и пилешко месо

Шеф месар предлага свежо месо с проверено качество от TÜV Nord България, разделено на практични порции и прясно опаковано.

Без значение дали е свинско, телешко или пилешко месо, с Шеф месар получаваш проверено качество на твоята Kaufland цена - свежо на масата.

Защо TÜV Nord?

Представяме ви едно нестандартно решение за реклама, което ангажира вниманието на чакащите на каса и директно насочва към съответния продукт, марка, магазин. , ����������� �� ���� ������������ ������� �� �������, ����� �������� ���������� �� �������� �� ���� � �������� ������� ��� ���������� �������, �����, �������.
  • TÜV Nord България е независим институт за сертификация и на хранителни стоки.
  • TÜV Nord България проверява и контролира всички доставчици на Шеф месар и гарантира качествено производство и спазването на всички законови норми.
  • Знакът "Контролирано качество при производителя" гарантира контрола върху качеството, доставката и производството.

Специална опаковка

Месото от собствената ни марка "Шеф месар" се пакетира по съвременни опаковъчни технологии на място от производителите, веднага след разфасоване, когато е най-прясно. Опакова се в защитна атмосфера, съобразена с конкретния продукт, за да могат свежестта, цветът и вкусовите му качества да се съхранят максимално дълго.

Затова помагат съставките на контролираната среда в опаковата – добре пречистените кислород, въглероден диоксид и азот. Действието им върху продукта е различно – въглеродният диоксид, например, възпира развитието на микроорганизми в продукта. Високото съдържание на кислород пък запазва свежестта и естествения цвят на месото, а азотът поддържа обема и добрия вид на изделието.

Специалната опаковка се запечатва херметически, което не позволява нейното нарушаване и предпазва продукта както от слепване или изсъхване, така и от външно замърсяване по пътя от производителя до твоята маса.

За пълна прозрачност относно произхода на всеки продукт от серията, както и за неговите съставки, виж информацията, включена на опаковката.


Продукти

Продуктите от серията "Шеф Месар" са с проверено качество от независимия институт за сертификация на хранителни стоки TÜV Nord България и включват прясно пилешко и телешко месо с български произход – цяло пиле, телешко мляно месо, месо за готвене, наденица и бургери, както и разнообразие от качествено свинско месо – гърди, врат без кост, нарязан шницел, каре и мляно месо.

Актуални предложения

Валидни от 18.11.2024 до 24.11.2024


Рецептите на шеф Тодоров

Шеф Владимир Тодоров е сред най-добрите млади професионалисти в страната, придобил опит в реномирани ресторанти и популярност от различни конкурси. Представяме ти няколко негови рецепти, които той приготви с продукти от серията "Шеф Месар".

Вкусни идеи за кюфтета от мляно телешко месо

Продукти:
400 г мляно телешко месо
½ глава лук
2 скилидки чесън
1 ч.л. кимион
сол на вкус
щипка черен пипер и щипка мащерка
1 ч.л. пушен червен пипер
1-2 стръка магданоз
1 яйце
100 г печурки, 50 г пачи крак, 50 г кладница, 10 г масло

Начин на приготвяне:
Лукът, чесънът и гъбите се нарязват на ситно. Гъбите се задушават с малко чесън, лук и мащерка. Телешката кайма се разбърква добре с останалите подправки и яйцето. Оформят се кюфтетата, като първо се разстилат, за да може да се сложи вътре плънката от гъби. Поднасяте пържени, печени на тиган или във фурна. Добър апетит! :)

Вкусни идеи за ароматно свинско месо

Продукти:
600 г свинска плешка Шеф месар
100 г кафява захар
100 г сол
30 г чесън на прах
30 г лук на прах
15 г пушен  червен пипер
щипка кимион, щипка кориандър, щипка сух магданоз и щипка стрито чили

Начин на приготвяне:
Всички подправки се смесват и разбъркват добре. Изсипват се в тавичка и месото се овалва добре в тях, така че да полепнат по него от всички страни. Така при печенето захарта и солта ще се карамелизират, ще изкарат влагата от месото и подправките ще попият в него.

Месото се пече до тъмнокафяво на 140 °C за около 3 часа и половина.

Вкусни идеи за сочно пиле

Продукти:
1 цяло пиле Шеф месар
120 г масло
10 г чесън, направен на паста
ситно нарязан магданоз
щипка мащерка, щипка черен пипер, сол на вкус
лимонов сок

Начин на приготвяне:
Кожата се освобождава от пилето много внимателно с пръст. Пилето се посолява добре от вътрешната страна - така ще се осоли цялото месо.

Прави се паста от маслото, чесъна, магданоза, мащерката, черния пипер и лимона. Сместа се намазва между кожата и месото. Може да си направите фуния от кухенска хартия, с която да шприцовате сместа под кожата. Пилето се осолява леко, полива се с малко мазнина и се пече до златисто на 180 °C за около 50-55 минути.


Перфектната вечеря

Чудиш се какво може да сготвиш с продуктите в хладилника? Шеф Месар знае.

Кажи му какво имаш и какво обичаш и веднага ще получиш съвършената рецепта!

1. Започваме с месото. Кое избираш?
Скицирано изображение на живо прасе

.

3 точки

Знаеш ли, че човекът консумира свинско месо от над 7 000 години?

Скицирано изображение на жива кокошка

.

1 точка

Пилешкото е най-популярното месо в света. От бутчетата Прованс до крилцата Бъфало.

Скицирано изображение на жива крава

.

7 точки

Знаеш ли как ние българите наричаме четирите степени на изпичане на телешкото месо?

  1. Недопечено
  2. Средно недопечено
  3. Средно изпечено
  4. Изпечено
2. Как ще го приготвиш?  
Скицирано изображение на фурна за печене

.

1 точка

Изпичането на фурна е най-популярната кулинарна техника в света.

Скицирано изображение на тиган

.

3 точки

Знаеш ли, че първият тиган е открит в Месопотамия?

Чудесен избор да приготвиш месото в него.

Скицирано изображение на кръгло барбекю с капак

.

7 точки

В Австралия барбекюто е известно с мъжкарското име "барби". Сериозно :)

3. Остава да избереш гарнитура
Скицирано изображение на цяла зелка

.

1 точка

Най-голямата салата в света е тежала 20 100 килограма! Направена е в Русия. Чудесна лека гарнитура.

Скицирано изображение на цял картоф, нарязан в средната част на шайби

.

7 точки

За теб картофите може да се делят на пържени и печени, но в Южна Америка има над 200 диворастящи вида!

Скицирано изображение на свежи домати

.

3 точки

Знаеш ли, че доматът е плод в ботаническия смисъл, но зеленчук в кулинарен?


под 6 точки
 

Предлагаме ти четири вкусни рецепти за лека вечеря - салата с пилешко и чудесни комбинации със зелено къри и чесново-горчичена паста.

7-12 точки
 

Хапва ти се разнообразно. Избери класическа комбинация от свинско месо с картофки или експериментирай с екзотично бурито. Виж твоите четири рецепти за перфектната вечеря.

2010

над 12 точки  


Определено си гладен. Това е чудесно, защото имаме четири рецепти точно за теб. Комбинирай неустоимото телешко на Шеф Месар с винен сос, зеленчуци, мармалад или патладжани и ти гарантираме, че ще останеш доволен.