Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Твоят Kaufland

Последно избирани филиали
kaufland.bg/recepti
За вегетарианци

Пастет от червена леща

Над 60 минути
Начинаещи
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.

Продукти (2 порции)

150 г червена леща K-Bio
4 с.л. кленов сироп K-Bio
1 с.л. доматено пюре K-Bio
1 ч.л. къри
150 мл маслиново масло K-Bio
1 щипка сол
1 щипка пипер
1 щипка индийско орехче
100 г краве сирене
1 глава червен лук
1 червена люта чушка

Приготвяне

    1

Лещата се приготвя съгласно упътването на опаковката. След като изстине напълно се прецежда и се пасира заедно с кленовия сироп, доматеното пюре, кърито, маслиновото масло, солта, пипера и индийското орехче.

    2

Сиренето се натрошава. Лукът се обелва и нарязва на ситни кубчета. Лютата чушка се измива, подсушава, разполовява, почиства от семките и нарязва на ситно. Сиренето, лукът и лютата чушка се прибавят към пюрето от леща. Овкусява се със сол и пипер. Оставя се да престои една нощ. Пастетът се сервира върху филийки.