kaufland.bg/recepti
Риба на скара със салата „Ропотамо“
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (2 порции)
1 | черноморска риба (лефер, чернокоп или скумрия) |
100 г | бял боб от консерва |
50 г | кисели краставички K-Favourites |
1 | глава червен лук |
1 | домат |
1 | скилидка чесън |
2 бр. | печени чушки |
50 г | грах K-Classic |
сол, маслиново масло K-Classic оцет, бахар и черен пипер на вкус |
Приготвяне
- 1
Рибата се обезкостява и се пече на скара или грил тиган.
- 2
В купа се смесват боб, грах и ситно нарязани чушки, лук, домати, кисели краставички, заедно с маслиново масло и оцет и се оставят да се мариноват.
- 3
След около 10 минути се слагат в тиган с малко вода и се готвят до сгъстяване.
- 4
В чиния се сервират рибата и салатата.