Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Твоят Kaufland

Последно избирани филиали
kaufland.bg/recepti
За вегетарианци

Японска супа с яйца

До 60 минути
Напреднали
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.

Продукти (4 порции)

800 мл бульон
5-6 с.л. соев сос
2-3 с.л. оризов оцет
1 парче джинджифил (около 2 см)
4 стръка пресен лук
1 моркова
200 г китайско зеле
100 г кълнове от боб мунг
200 г тофу
2 яйца
2 ч.л. ситно нарязан сибирски лук
пипер

Приготвяне

    1

Оризовият оцет и 4 с.л. от соевия сос се прибавят към бульона и всичко се оставя да заври. Джинджифилът се обелва, нарязва се на малки кубчета и се прибавя към бульона.

    2

Пресният лук се измива и нарязва на ситно. Морковите се обелват, измиват и нарязват на тънки пръчици.

    3

Китайското зеле се нарязва на ивици и се измива. Кълновете се отцеждат. Тофуто се нарязва на малки кубчета.

    4

Зеленчуците и тофуто се прибавят към бульона и всичко се оставя да ври около 3 минути. Яйцата се счупват, разбъркват добре и се изливат в супата. Всичко се овкусява с останалия соев сос и пипер, супата се разлива в купички, поръсва се със сибирски лук и се сервира.