kaufland.bg/recepti
Яхния гулаш
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (6 порции)
500 г | прясно свинско месо Шеф месар |
2 бр. | моркова Брей! |
1 | стрък целина |
1 | глава лук |
4 | картофа |
2 с.л. | червен пипер |
2 бр. | дафинови листа |
сол и черен пипер на вкус | |
маслиново масло K-Classic |
Съвет
-
За по-бързи резултати може да се използва тенджера под налягане.
Приготвяне
- 1
Месото се реже на кубчета и се запържва до златисто с малко маслиново масло в тенджера.
- 2
Целината, морковите и картофите се режат на едро и се добавят към месото. Осоляват се и се добавя черен пипер.
- 3
Добавя се хладка вода и се готви на умерена температура за около 3 часа или докато месото започне да се отделя на конци.
- 4
В тиган се запържват малко зехтин и червен пипер, а след това се добавят към гулаша.
- 5
Разбърква се и се сервира.