Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Твоят Kaufland

Последно избирани филиали
kaufland.bg/recepti

Бавно готвен шпикован свински врат

Над 60 минути
Напреднали
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.

Продукти (3 порции)

1 кг свински врат
1 връзка мащерка
1 връзка розмарин
1 глава лук
2 скилидки чесън
2 моркова Брей!
черен пипер на зърна
червен пипер за поръсване
бахар
маслиново масло K-Classic
сол на вкус

Съвет

  • Може да се сервира с подходяща гарнитура.


Приготвяне

    1

Месото се дупчи с върха на ножа, така че да може да се забият лист розмарин и зърно черен пипер. С ръка, месото се намазнява от всички страни, поръсва се с червен пипер също от всички страни. Морковите и лука се нарязват на едро и се поставят в тава за печене. Добавя се мащерката, останалият розмарин и се поставя месото. Добавя се малко вода и още мазнина, завива се плътно с фолио за печене и се готви на 160С за около 3 часа. Готовото месо се оставя да се охлади и се нарязва на тънки филии.


Видеорецепта