Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Твоят Kaufland

Последно избирани филиали
kaufland.bg/recepti

Коледна дъска с антипасти K-Favourites

До 30 минути
Начинаещи
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.

Продукти (8 порции)

180 г сирене чедър K-Favourites
300 г крема сирене
45 г песто с орехи и рикота K-Favourites
сол
прясно смлян черен пипер
100 г зелени маслини с бадеми
50 г сушени гръцки маслини Каламата
150 г зелени пеперони с крема сирене
150 г чери чушки с крема сирене K-Favourites
125 г биволска моцарела
50 г кисели краставички K-Favourites
100 г фует K-Favourites
100 г прошуто K-Favourites
100 г сурово-сушена шунка K-Favourites
3-4 бр. клонки розмарин
3-4 бр. соленки от многолистно тесто

Приготвяне

    1

Чедърът се нарязва във формата на звезди, а останалите парченца се наситняват и пюрират с половината крема сирене. Пестото се смесва с останалото крема сирене и се разбърква до гладкост. Двата дипа с крема сирене се овкусяват със сол и черен пипер, разсипват се в купички и се охлаждат.

    2

Маслините, чушките, чери чушките, моцарелата и корнишоните се отцеждат добре. Моцарелата и саламът се нарязват, а шунката се набожда на шишчета като акордеон. Съставките се подреждат върху дървена дъска под формата на елха.

    3

Платото се окрасява със звезди от сирене, розмарин и солети от бутер тесто. Поднася се с двата дипа.