kaufland.bg/recepti
Медальони от свинско бонфиле с пушен бекон
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (4 порции)
800 г | свинско бонфиле |
150 г | пушен бекон (нарязан) |
сол и черен пипер на вкус |
Приготвяне
- 1
Бонфилето се обезципява, след това се нарязва на медальони с дебелина 2 см. Овкусява се със сол и черен пипер.
- 2
Всяко парче се увива в резен бекон.
- 3
Медальоните се запичат за 5 минути от всяка страна в сгорещен тиган с незалепващо покритие, като силата на огъня се намалява.
- 4
Преди да се сервират, медальоните се оставят за няколко минути да починат.