Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Твоят Kaufland

Последно избирани филиали
kaufland.bg/recepti
За вегетарианци

Нудели с тофу

До 60 минути
Начинаещи
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.

Продукти (4 порции)

3 Моркова
4 стръка пресен лук
1 /2 опаковка тофу (около 150 g)
160 г кълнове от боб мунг
400 г нудълс
1 малка люта чушка
5 с.л. соев сос
1 ч.л. рибен сос
3 с.л. оризов оцет
3 с.л. расителна мазнина
1 с.л. захар
1 яйце
сол
пипер

Приготвяне

    1

Морковите се обелват, измиват и нарязват на много фини ленти. Пресният лук се измива и нарязва на тънки кръгчета. Тофуто и кълновете се отцеждат, след което соевото сирене се нарязва на кубчета.

    2

Нудълс се приготвят по инструкциите на опаковката, след което се отцеждат. Лютата чушка се разрязва по дължина, отстраняват се семките и се нарязва на ситно. Соевият и рибеният сос се разбъркват с оризовия оцет и чушката.

    3

Зеленчуците и тофуто се задушават за около 5 минути в нагорещено олио. Прибавят се нудълс, поръсва се със захар и всичко се пържи около 3 минути. Яйцето се разбърква и се прибавя към нудълс. Овкусява се със сол и пипер, разпределя се в купички и се сервира.