kaufland.bg/recepti
Пилешки дробчета в бекон на клечка
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (36 парчета)
500 г | пилешки дробчета |
36 (около 350 г) | бекон на ленти |
1 скилидка | чесън |
2 с.л. | дижонска горчица |
сол и черен пипер на вкус |
Приготвяне
- 1
Дробчетата се почистват и ако има нужда, се режат на по-малки парчета. Овкусяват се със сол и черен пипер.
- 2
Чесънът се стрива на паста с малко сол и се разбърква с горчицата.
- 3
Дробчетата се намазват с овкусената горчица.
- 4
Всяко парче се увива в лента бекон. Набучват се на клечки и се поставят в тава, застлана с пергаментова хартия.
- 5
Пекат се около 15 минути в загрята на 220°C фурна с вентилатор.
- 6
Поднасят се веднага със сос по избор.