kaufland.bg/recepti
Т-бон стек на грил с азиатски сос
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (4 порции)
2 бр. | Т-бон стек |
30 г | пресен джинджифил |
1 връзка | пресен лук |
1 с.л. | оризово вино |
1 с.л. | оризов оцет |
1 ч.л. | уасаби |
сол и черен пипер на вкус |
Приготвяне
- 1
Уасабито се разтваря в 2–3 с. л. вода. Пресният лук се нарязва на кръгчета и се смесва в купа с обеления и наситнен джинджифил. Прибавят се оцетът, оризовото вино и уасабито.
- 2
Месото се овкусява със сол и черен пипер и се пече на грил за 3–4 минути от всяка страна. След това се намазва със соса и се оставя да почине 4–5 минути, преди да се нареже.