Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Твоят Kaufland

Последно избирани филиали
kaufland.bg/recepti

Хотдог с наденица и зеле в шампанско

До 15 минути
Начинаещи
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.

Продукти (4 порции)

400 г кисело зеле
1 ч.л. горчица
150 мл шампанско или друго пенливо вино
1 с.л. растителна мазнина
400 г (4 бр.) наденица
4 бр. хлебчета за хотдог
4 с.л. барбекю сос
4 с.л. пържен лук

Приготвяне

    1

Към киселото зеле се прибавят горчицата и шампанското, сместа се изсипва в тенджера и се оставя да поври 8-10 минути, като се разбърква добре.

    2

През това време в тиган се загрява мазнината, в която наденичките се запържват от всички страни за около 8-10 минути.

    3

Хлебчетата за хотдог се срязват по дължина, но не докрай. В тях първо се поставя от киселото зеле, добавя се наденичката, а отгоре се овкусява с барбекю сос. Готовият хотдог се поръсва със запържения лук.