kaufland.bg/recepti
Лучена яхния с пиле и сини сливи
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (3 порции)
1 кг | лук |
3 бр. | пилешки долни бутчета Шеф Месар |
100 г | сушени сини сливи |
черен пипер и сол на вкус | |
маслиново масло K-Classic |
Приготвяне
- 1
Лукът се обелва и нарязва на едри резени.
- 2
Леко се сотира с олио, докато започне да омеква.
- 3
Добавят се сливите, пилето, подправките и около 1 литър вода или бульон. Готви се до готовност (обикновено, когато месото започва да се отделя от кокалите).
- 4
Сервира се, след като се охлади.