Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Твоят Kaufland

Последно избирани филиали
kaufland.bg/recepti
За вегетарианци

Паста с песто от репички

До 60 минути
Начинаещи
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.

Продукти (2 порции)

За пастата

200 г паста K-Bio
сол

За пестото

1 /2 връзка магданоз
1 /2 връзка сибирски лук
1 скилидка чесън
1 връзка репички
100 мл маслиново масло K-Bio
40 г пармезан
1 глава червен лук
сол
пипер

Приготвяне

    1

Пастата се приготвя съгласно упътването на опаковката.

    2

Магданозът и сибирският лук се измиват, подсушават и нарязват на едро. Чесънът се обелва. Репичките, заедно с листата, се измиват и подсушават. Листата се отстраняват, като половината от тях, заедно с репичките, се нарязват на едро. Зелените подправки, останалата част от листата на репичките, маслиновото масло, пармезанът, чесънът солта и пиперът се пасират във висок съд.

    3

Лукът се обелва и се нарязва на филийки. В тиган се загрява маслиново масло и в него за около 4 минути се запържват репичките и лукът. Овкусява се със сол и пипер. Добавя се сварената паста и се разбърква. Разпределя се в чинии, прибавя се от пестото и се гарнира с останалите листа от репички.