kaufland.bg/recepti
Сирене в пергамент с каперси и риган
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (4 порции)
1 кг | сирене Дунавия или Фета |
2 с. л. | каперси |
3-4 стръка | риган |
2 глави | червен лук |
150 г | краве масло |
Приготвяне
- 1
Сиренето се нарязва на четири парчета и всяко се поставя върху предварително намаслена хартия за печене (или алуминиево фолио).
- 2
Поръсва се с каперсите и накълцания риган. След това се нарежда нарязаният на шайби лук и се завива добре, за да не се разтече при печенето.
- 3
Пече се на силно загрята скара или барбекю около 5 минути.