kaufland.bg/recepti
Хотдог с наденица и зеле в шампанско
Ако сканирате QR кода, рецептата ще се отвори на Вашия смартфон или таблет. А само с един клик всички съставки могат да станат част от списъка Ви за пазаруване.
Продукти (4 порции)
400 г | кисело зеле |
1 ч.л. | горчица |
150 мл | шампанско или друго пенливо вино |
1 с.л. | растителна мазнина |
400 г (4 бр.) | наденица |
4 бр. | хлебчета за хотдог |
4 с.л. | барбекю сос |
4 с.л. | пържен лук |
Приготвяне
- 1
Към киселото зеле се прибавят горчицата и шампанското, сместа се изсипва в тенджера и се оставя да поври 8-10 минути, като се разбърква добре.
- 2
През това време в тиган се загрява мазнината, в която наденичките се запържват от всички страни за около 8-10 минути.
- 3
Хлебчетата за хотдог се срязват по дължина, но не докрай. В тях първо се поставя от киселото зеле, добавя се наденичката, а отгоре се овкусява с барбекю сос. Готовият хотдог се поръсва със запържения лук.